مشهد میزبان دانشمندان بین المللی برجسته سلول های بنیادی می گردد

به گزارش وبلاگ عمومی، خبرنگاران/خراسان رضوی سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی با نشان MashhadStemCells-2017، 30 فروردین ماه الی یکم اردیبهشت ماه سال آینده در مشهد مقدس برگزار می گردد.

مشهد میزبان دانشمندان بین المللی برجسته سلول های بنیادی می گردد

به گزارش وبلاگ عمومی، دکتر سید علی اکبر شمسیان، رییس سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی امروز 6 دی ماه در اولین نشست خبری سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی که در جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار گردید، با تاکید براینکه این کنگره با نشان MashhadStemCells-2017 شناخته می گردد و بزرگترین رویداد علمی در این زمینه در شرق کشور تا به امروز محسوب می گردد، مطرح نمود: این کنگره با مشارکت جهادانشگاهی خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی مشهد، پژوهشگاه رویان و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، 30 فروردین ماه الی یکم اردیبهشت ماه سال 96 برگزار خواهد شد.

وی با اعلام اینکه هدف از برگزاری این کنگره ارتقاء دانش و کاربردی کردن سلول های بنیادی در شرق کشور است، ادامه داد: ما تمام ظرفیت ها و پتانسیل ها خود را در راستای کاربردی کردن سلول های بنیادی در عرصه بالینی به کار خواهیم گرفت و امیدواریم بتوانیم صندلی واقعی خراسان رضوی را در این زمینه به تمام دنیا معرفی کنیم.

رییس سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی با اشاره به اینکه ما توانسته ایم فعالیت های گروه پژوهشی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی جهاددانشگاهی خراسان رضوی را گسترش دهیم، اظهار کرد: در حال حاضر ارتباط بسیار خوبی میان ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت ریاست جمهوری با جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد برقرار است و شاید باید برگزاری مطلوب دوره گذشته این کنگره را حاصل حمایت و هم افزایی میان این نهادها دانست.

دکتر مریم متین مقدم، دبیر علمی سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در ادامه این نشست، با بیان اینکه مشارکت در سطح ملی و بین المللی در این کنگره بسیار زیاد خواهد بود و از تمامی شهرهای کشور در زمینه علوم پایه، مهندسی و پزشکی در عرصه سلول های بنیادی دعوت به عمل آمده است، اظهار کرد: تاکنون حدود 40 نفر مهمان ویژه از سراسر کشور در این کنگره دعوت شدند و 15 میهمان خارجی از کشورهای چین، ایتالیا، آمریکا، مالزی، آلمان، ترکیه، اسپانیا، پاکستان، اندونزی و استرالیا دعوت به عمل آمده است.

وی یکی از اهداف برگزاری این کنگره را تقویت فعالیت های بین المللی دانست و اضافه نمود: هدف از دعوت میهمانان خارجی در این کنگره ارتباط با کشورهای مطرح و پیشرو در زمینه سلول های بنیادی است تا پیشرفت های علمی خود را برای جامعه بین المللی معرفی کنیم که به دنبال آن سیاه نمایی هایی که در زمینه علم ایران در دنیا اتفاق می افتد، رفع گردد.

متین مقدم ادامه داد: با توجه به سیاه نمایی که علیه ایران وجود دارد، ما کوشش داریم که این کنگره به عنوان مرجعی برای کشورهای اسلامی باشد تا دستاوردهای خود را در زمینه سلول های بنیادی هر دو سال یکبار در آن ارائه نمایند.

وی با اشاره به اینکه امتیازاتی برای حضور پژوهشگران و دانشجویان خارج کشور در این کنگره در نظرگرفته شده است، اظهار کرد: در مرحله اول سیاستی مبنی بر جذب پژوهشگران خارجی از کشورهای مسلمان در راستای رویداد مشهد 2017 بود که شامل کشورهای همسایه ایران می گردد و پس از آن ترغیب حضور پژوهشگران و دانشجویان فعال اروپایی در این همایش درنظر گرفته شده است تا جنبه بین المللی آن افزایش یابد.

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه دومین دوره این کنگره با حضور هزار نفر برگزار گردید، مطرح نمود: انتظار می رود حدود 1200 نفر در سومین دوره کنگره سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی مشارکت داشته باشند. حدود 75 سخنرانی در این همایش انجام خواهد شد.

متین مقدم گفت: تخفیف 50 درصدی به عنوان مشوق برای ثبت نام و اقامت پژوهشگران و دانشجویان خارجی در این کنگره در نظر گرفته شده است.

وی افزود: با شرکت های مختلفی به عنوان حامی این کنگره، تبادلاتی اجرا شده و حتی شرکت هایی از کشور آلمان نیز در این زمینه اعلام آمادگی نموده اند و انتظار داریم که حدود 30 شرکت از این کنگره حمایت نمایند.

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با اعلام اینکه مجوز بین المللی برای این کنگره اخذ شده است، تاکید نمود: کارگاه هایی به صورت جانبی قبل و بعد از همایش برگزار خواهد شد. 15 دی ماه نیز آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات به این همایش است.

وی مقدم متین با اشاره به دستاوردهای کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در سال گذشته، گفت: در کنگره گذشته توانستیم پژوهش ها و پروژه های مشترکی را با سایر کشورها شروع کنیم و ایران هراسی و بی اعتمادی آنان به فعالیت های علمی کشور را خنثی کنیم.

دبیر علمی دومین کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی یکی از دستاوردهای مهم این کنگره در سال گذشته را راه اندازی شورای سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در استان خراسان دانست و یادآور شد: تشکیل این شورا که ریاست آن با استاندار است، می تواند زمینه رشد کمی و کیفی فعالیت های این حوزه را به وسیله هم افزایی و جلوگیری از موازی کاری به دنبال داشته باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "مشهد میزبان دانشمندان بین المللی برجسته سلول های بنیادی می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مشهد میزبان دانشمندان بین المللی برجسته سلول های بنیادی می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید